Unsyiah Banda Aceh kunjungi UMP - UMP, JHEPA (Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, 2009)
Baru-baru ini, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerima kunjungan daripada empat orang pensyarah dan 30 pelajar Universitas Syiah Kuala (Unsyiah), Banda Aceh. Kunjungan tersebut turut disertai oleh Timbalan Rektor Fakultas Ekonomi Unsyiah, Dr Ridwan bin lbrahim dan dua pegawal serta empat pelajar dari Universiti Malaya (UM).