Hubungan baik Muehlbauer Technologies manfaatkan mahasiswa - Zuryaty, Zol (2017)
Jalinan kerjasama antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan pihak Syarikat Muehlbauer Technologies Sdn Bhd dalam berkongsi pengalaman dan kepakaran melalui ceramah industri memanfaatkan mahasiswa dari Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP) baru-baru ini. Turut berlangsung sesi temuduga mahasiswa tahun akhir bagi tawaran pekerjaan serta penempatan industri bagi mahasiswa tahun tiga di syarikat tersebut.