Sukarelawan UMP bersama masyarakat Orang Asli Jahai - Jamilah Bebe, Mohamad (2017)
Seramai 60 orang mahasiswa Kelab Sains Kemanusiaan (SCINITY) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni dan Jabatan Kemajuan Orang Asli Kelantan (JAKOA) menyelami kehidupan masyarakat orang Asli Jahai di Jeli Kelantan dalam program Kilauan Mutiara Asli.