Sambutan Hari Wanita Sedunia peringkat UMP meriah - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Sambutan Hari Wanita Sedunia Peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP) disambut meriah selama seminggu dengan pelbagai pengisian program berteraskan gaya hidup sihat termasuk acara larian, karnival sukan, pertandingan masakan sihat dan perkongsian kesihatan mengenai penjagaan kesihatan serta pemeriksaan kesihatan melibatkan warga kampus.