Buku tulisan pensyarah UMP diiktiraf - Shalfarina, Shahriman (2016)
Buku bertajuk ‘Green Supply Chain dan Strategic Performance Management’ berjaya memperoleh pingat emas dan gangsa pada International Symposium and Exhibition on Business and Accounting (ISEBA) awal bulan lalu.