UMP lancar Ind-E- Zone pusat sehenti perkhidmatan kerjaya - UMP, PNC (2016)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim hari ini melancarkan Zon Pembabitan Industri (Industry Engagement Zone ataupun Ind-E-Zone), hasil kerjasama strategik di antara Talent Corporation Malaysia Berhad (TalentCorp) dan UMP pada Majlis Perasmian Karnival Kerjaya UMP yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang hbaru-baru ini.