Talentcorp Boot Camp tingkat kebolehpasaran graduan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Lebih 200 peserta yang terdiri dari pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai TalentCorp Boot Camp yang berlangsung selama tiga hari bermula hari ini sempena Karnival Kerjaya UMP 2016 bertempat di Dewan UMP Holdings.