Warisan Sri Pujangga UMP raih johan dikir barat - Badrul Naim, Abidin (2016)
Kumpulan Warisan Pujangga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dinobatkan Johan Pertandingan Dikir Barat Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM) yang berlangsung baru-baru ini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).