Pelajar FTeK berbasikal amal gaya hidup sihat - UMP, PNC (2016)
Seramai 60 pelajar dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) berbasikal dalam menyemarakkan aktiviti beriadah sebagai gaya hidup sihat baru-baru ini. Program disertai Dekan FTeK, Profesor Dato’ Dr. Zularisam Ab. Wahid.