Permata UMP anjur program kepimpinan pelajar - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu (PERMATA) dan Yayasan Terengganu melalui Sekretariat Persatuan Mahasiswa Anak Terengganu (PERMATA UMP) menganjurkan Kem Pemantapan Pemimpin Muda di SMK Chendering selama tiga hari dua malam baru-baru ini.