Anas dinobat Anugerah Tokoh Pemimpin Siswa - UMP, PNC (2016)
Pelajar Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA), Muhammad Anas Misbahudin menerima anugerah tertinggi Anugerah Menteri Pendidikan Tinggi apabila menang Anugerah Tokoh Pemimpin Siswa dalam penganjuran Majlis Anugerah Tokoh Siswa (ATS) 2015 yang berlangsung hari ini.