Khidmat komuniti dan inovasi pelajar UMP bersama masyarakat Kg. Salong - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Penganjuran Projek Community Service Innovation di Kg. Baru Salong, Pekan yang terletak hampir 20 kilometer dari kampus UMP baru-baru ini berjaya mendekatkan mahasiswa dengan masyarakat setempat dalam usaha Universti Malaysia Pahang (UMP) memasyakatkan teknologi.