Peserta akademik Empower ECER cemerlang dirai - Norhidayah, Mohamad (2016)
Seramai 200 ibu bapa dan pelajar dari beberapa buah sekolah sekitar daerah Bera hadir bagi meraikan pelajar cemerlang akademik bagi tahun 2015 anjuran anjuran UMP Advanced Education (UAE) dengan kerjasama Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dan Persatuan Wanita UMP (Matahari).