400 sertai larian amal penyayang - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Larian Amal Penyayang 3.0 “Kesukarelawanan” anjuran Kelab Penyayang Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghimpunkan kira-kira 400 mahasiswa UMP bersama-sama anak-anak dari Rumah Anak Yatim Permata Camar, Rumah Amal Hembusan Kasih Sayang dan Rumah Kebajikan Anak Yatim dan & Fakir Miskin Permata Insyirah.