Sukarelawan UMP berbakti di Zoo Negara - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Seramai 38 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab Penyayang UMP menjayakan Program Pencinta Penyayang dengan menjalankan kerja kesukarelawanan di Zoo Negara baru-baru ini.