Gaya hidup sihat dengan zumba - Nor Juhaida, Basri (2017)
Lebih 300 peserta hadir dalam Zumba Time sebagai menyokong usaha universiti dalam menerapkan amalan gaya hidup sihat. Program dianjurkan Pusat Sukan & Kebudayaan (PSK) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP (Matahari) sempena Hari Wanita Sedunia yang disambut pada bulan Mac setiap tahun.