Program jualan buka tirai mempromosikan karnival kerjaya 2017 - Thulashi, Murugayah (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan karnival jualan sebagai sebahagian daripada program mempromosikan program Temuduga Terbuka Peringkat Zon Timur yang bakal berlangsung pada 29 dan 30 Mac akan datang melibatkan lebih 150 syarikat yang bakal menawarkan 25,000 kekosongan dalam pelbagai jawatan dan juga latihan industri.