Cabaran Titan uji ketangkasan mahasiswa UMP - Thulashi, Murugayah (2017)
Seramai 600 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil bahagian dalam Titan Challenge: Survival of the Fittest anjuran Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni di UMP Kampus Gambang. Program dirasmikan Timbalan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr Yuserrie Zainuddin.