Dr. Hari dedah pengurusan risiko dalam industri - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2017)
Lebih 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri program Industrial Talk by CEO bersama Dr. Hari Narayanan yang merupakan Pengarah Urusan Motorola Solutions Malaysia Sdn Bhd anjuran Fakulti Pengurusan Industri dan Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian dengan kerjasama Jabatan Jaringan Industri dan Masyarakat (JJIM).