I-Finog UMP galak reka cipta berteknologi hijau - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Penganjuran International Festival Innovation On Green Technology (i-FINOG 2016) berjaya memupuk budaya reka cipta dalam kalangan generasi muda yang menyaksikan lebih 200 hasil penyelidikan teknologi hijau dipertandingkan di Kompleks Sukan UMP Gambang yang semalam.