Neon Night Run hayati keindahan alam - UMP, PNC (2016)
Hampir 2000 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai UMP Neon Night Run sempena penganjuran International Festival Innovation On Green Technology 2016 (i-Finog) anjuran Kelab Ecotech dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA).