Pelancaran logo Elgineers UMP bakal lonjak semangat atlet - UMP, PNC (2016)
Pelancaran logo Elgineers bakal melonjakkan semangat atlet Universiti Malaysia Pahang (UMP). Majlis menyaksikan Pengerusi Jawatankuasa Belia dan Sukan Negeri Pahang, Dato’ Haji Mohd Johari Hussain dan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim hadir melancarkan logo serta menyampaikan anugerah kepada atlet terbaik serta tokoh olahragawan dan Olahragawati terbaik dalam Majlis Penghargaan Sukan dan Pemberian Insentif Kecemerlangan Sukan UMP di Dewan Astaka UMP Gambang.