85 pemimpin pelajar sekolah timba pengalaman - Ahmad Badruzzaman, Idris; Nur ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2016)
Seramai 85 pemimpin pelajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Desa Jaya mengikuti program Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) anjuran pihak sekolah dengan dibantu mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab In-Smartive baru-baru ini.