Program sosial enterprise dalam Sehati - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Lebih seribu mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Sehati@Gambang 2016 anjuran Pusat Inovasi dan Kreativiti Global Malaysia (MaGIC) dengan kerjasama Pusat Keusahawanan UMP bertempat di Dewan Astaka UMP Gambang baru-baru ini.