UMP buka pameran dalam 6 lokasi KPTN - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai enam lokasi dalam penganjuran Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2016 melabuhkan tirai Jelajah Jom Masuk IPT yang berakhir di Zon 6 di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi baru-baru.