Persatuan Bahasa Mandarin sumbang buku - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Baru-baru ini telah berlangsungnya majlis penyerahan buku Bahasa Mandarin oleh Persatuan Bahasa Mandarin (MLS) UMP kepada empat perpustakaan sekitar negeri Pahang bertempat di Auditorium Perpustakaan UMP Pekan.