Mahasiswa UMP berbakti di Tuaran - Nor Fadzillah, Zulkipli (2017)
Program Seikhlas Kasih Seindah Budi anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni dan Sekretariat AlFalah berjaya menyemai semangat kesukarelawanan dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi mewujudkan integrasi sosial antara mahasiswa dan komuniti setempat di Kiulu.