Mahasiswa UMP berkayuh serah sumbangan 44 basikal - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Kesibukan sesi perkuliahan yang baharu bermula tidak menghalang seramai 100 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menabur bakti dalam menjayakan program program `Let's Get Together' yang diadakan di Perkampungan Orang Asli Batu 14, Gambang baru-baru ini.