Program Advokasi Ilmuwan bincang pencemaran alam sekitar - UMP, PNC (2017)
Majlis Profesor Negara (MPN) dengan kerjasama Utusan Malaysia, Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Advokasi Ilmuwan bertajuk `Pencemaran Alam Sekitar:Tiada Penyelesaian?’ bertempat di Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang.