Bengkel kewartawanan kadet cungkil bakat mahasiswa UMP - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2016)
Kira-kira 200 peserta hadir menyertai bengkel kewartawanan kadet anjuran akhbar Utusan Malaysia sempena Karnival Pendidikan Mara 2016 yang berlangsung di Kompleks Berjaya Megamall di Kuantan baru-baru ini.