Malam Kebudayaan Tahun Baru Cina penuh warna-warni - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Hampir 800 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memenuhi Dewan Astaka UMP Gambang sempena Chinese New Year Cultural Night atau Malam Kebudayaan Tahun Baru Cina 2016 yang bertemakan “Qi Huang Qing” bermaksud Togetherness. Program anjuran Exco Kebudayaan Cina di bawah Kelab Kebudayaan UMP.