Projek Pasar Percuma bantu penduduk Kuala Pahang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Projek Pasar Percuma anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama RTC Kuala Pahang yang berlangsung di Dewan Terbuka Perumahan Komuniti Bersepadu (PKB) Kuala Pahang baru-baru ini mendapat sambutan ramai terutamanya daripada penduduk Kuala Pahang.