Jabatan Pendaftar anjur Hari Bertemu Pelanggan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Jabatan Pendaftar menganjurkan Hari Bertemu Pelanggan bagi memberi peluang kepada warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk mendapatkan khidmat nasihat dan kemudahan yang disediakan jabatan ini yang dapat dimanfaatkan staf universiti ini.