Kolokium Penyelidikan UMP dan Sapura Industrial Berhad - Zuryaty, Zol (2016)
Seramai 25 penyelidik dari Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP) dan Fakulti Kejuruteraan Merkanikal (FKM) menyertai Kolokium Penyelidikan Bersama Industri: UMP dan Sapura yang berlangsung di Sapura Industrial Berhad, Bandar Baru Bangi baru-baru ini.