UMP bantu guru taska tingkat kemahiran berbahasa Inggeris - Mohd Asyraf, Othman (2016)
Seramai 30 peserta daripada Persatuan Pengasuh Negeri Pahang (PPNP) berpeluang mengikuti Kursus Komunikasi Bahasa Inggeris (Tahap Dua) yang berlangsung selama tiga hari di Dewan Tun Fatimah, Kompleks Pentadbiran Utama, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Gambang baru-baru ini.