PEKA 2 anjur Minggu Kesedaran HIV - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Minggu Kesedaran HIV anjuran Pewakilan Pelajar Kolej Kediaman 2 (PEKA 2) dengan kerjasama Pusat Kesihatan UMP berjaya memupuk kesedaran dan pendidikan kepada warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengenai bahayanya HIV dan AIDS.