Buku Program Disebalik Tabir Upin & Ipin Dari Kaca Mata Tok Dalang - UMP, PNC (2013)
Sin Syarahan Umum Universiti Malaysia Pahang (LIMP) adalah merupakan satu program yang terancang bertujuan untuk menyalurkan dan menyebarluaskan ilmu kepada masyarakat. Secara tidak Iangsung ia juga merupakan sumbangan Universiti secara terus kepada masyarakat dalam usaha mengeratkan hubungan dua hala antara Universiti dan masyarakat.