UAE terima kunjungan UTMSPACE - Nor Azurah, Mohd Salleh (2016)
UMP Advanced Education (UAE) menerima kunjungan dari Sekolah Pendidikan Profesional dan Pendidikan Berterusan Universiti Teknologi Malaysia (UTMSPACE) bagi berkongsi pengalaman dalam menambahbaik urus tadbir dalam hal- ehwal akademik dan pembelajaran sepanjang hayat (PSH) bertempat di UMP Gambang baru-baru ini.