Mahasiswa Kelab Penyayang ceriakan penghuni Permata Al-Insyirah - UMP, PNC (2016)
Seramai 38 pelajar Kelab Penyayang Universiti Malaysia Pahang (UMP ) menceriakan penghuni Rumah Anak Yatim dan Fakir Miskin Permata Al- Insyirah Kuantan baru-baru ini.