Warga UMP menyaksikan fenomena gerhana matahari - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak melepaskan peluang menyaksikan fenomena gerhana matahari secara lebih dekat di Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak UMP Pekan sekitar jam 8.25 pagi tadi.