Pertemuan alumni UMP erat hubungan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Majlis Hi-Tea East Coast Alumni Gathering dan UMP-MTDC Symbiosis Programme yang diadakan di Hotel Ancasa Royale, Pekan baru-baru ini merupakan platform terbaik alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk mengeratkan hubungan silaturrahim serta menyumbangkan tenaga bagi pembangunan kerjaya, keusahawanan, kepimpinan dan aktiviti kemasyarakatan sosial kepada alma mater.