Duta Jauhar UMP menang anugerah gangsa - Siti Norhidayah, Samsuri (2016)
Kumpulan Duta Jauhar UMP dengan tema 21st Century Women hasil kerjasama penuh Jabatan Pembangunan Wanita Johor menang anugerah gangsa dalam Majlis Anugerah Kongres Duta Jauhar 2.0 yang dirasmikan oleh Menteri Besar Johor, Dato’ Mohamed Khaled Nordin yang diadakan di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, Batu Pahat baru-baru ini.