Buku Program Majlis Santapan/Jamuan Makan Malam Sempena Pelancaran Mygift Universiti Malaysia Pahang - UMP, PNC (2016)
Maklumat aturcara bagi Majlis Santapan & Jamuan Makan Malam Sempena Pelancaran Mygift Universiti Malaysia Pahang