Buku Program Majlis Perasmian Kampus Utama & Penyerahan Status Autonomi Serta Pertukaran Memorandum Dengan Rakan Industri - UMP, PNC (2015)
Maklumat aturcara bagi Majlis Perasmian Kampus Utama & Penyerahan Status Autonomi Serta Pertukaran Memorandum Dengan Rakan Industri