Warga UMP bantu sumbang keperluan bekalan tabung darah HTAA - Norhidayah, Mohamad (2016)
Pusat Kesihatan Pelajar (PKP) dengan kerjasama Hospital Tengku Ampuan Afzan menganjurkan kempen derma darah yang berlangsung di Pusat Aktiviti Pelajar (PAP), UMP Pekan bermula pada jam 9 pagi sehingga 5 petang baru-baru ini.