Majlis Pelancaran Kempen Kami Prihatin 'Apakah Dosaku' - UMP, PNC (2011)
Majlis Pelancaran Kempen Kami Prihatin - "Apakah Dosaku" Peringkat Institusi Pengajian Tinggi (IPT) mi adalah anjuran Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) clan Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) dengan sokongan dan kerjasama Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat, Utusan Malaysia, Astro dan Karyawan.