Majlis Pelancaran Buku 'HAKNUK' - UMP, PNC (2009)
Buku 'Haknuk' adalah sebuah buku coffee table yang julung-julung kalinya diterbitkan oleh Universiti Malaysia Pahang (UMP). Keunikan buku mi terletak pada isi kandungannya yang merakamkan perjalanan dan pengalaman sekumpulan pegawai dan pelajar LIMP ketika menjalankan aktiviti Projek Semaian Kasih bersama masyarakat Orang Asli suku kaum Semai di Kampung Kuala Boh, Cameron Highlands pada 17 hingga 19 Oktober 2008. Tulisan dan foto yang menghiasi buku mi adalah hasil nukilan dan rakaman lensa para peserta Projek Semalan kasih sendiri.