Majlis Meraikan Kejayaan - UMP, PNC (2010)
Persatuan Wanita UMP yang dikenali sebagai MATAHARI adalah sebuah persatuan yang baharu ditubuhkan pada tahun 2009. Majlis Prapelancaran MATAHARI telah disempurnakan oleh Kebawah Dull Yang Teramat Mulia Tengku Puan Pahang pada 16 Jun 2009.