Hari Kualiti dan Penyampaian Anugerah UMP 2007 - UMP, PNC (2007)
Penganugerahan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang mi adalah selaras dengan Pekeliling Kemajuan Pentadbiran Awam Bilangan 2 tahun 2002. lanya merupakan satu pengiktirafan kepada staf yang menunjukkan prestasi yang cemerlang pada sepanjang tahun yang dinilai.