30 mahasiswa UMP sampai ke kemuncak Gunung Liang - Aimi Fatimah, Abd Malek (2016)
Kelab Rekreasi (T-REX) Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya sampai ke puncak Gunung Liang yang terletak di Behrang, Perak dengan ketinggian 6343 kaki dari aras laut dalam merealisasikan Misi Pendakian ke Gunung Liang baru-baru ini.